Alla inlägg under januari 2010

Av Matilda - 6 januari 2010 19:20

Shit pommes frites, nu är de kallt. Var beredd på ryska isvindar som Toni sa här om dagen. Hon hade läst nånstans att vi väntade ryska isvindar som skulle göra vädret kallare än nånsin. Så de kändes ju otroligt uppmuntrande måste jag säga.


Jag som inte vill annat än att de ska va sommar nu. Tänk att rida några varv på travbanan i galopp utan tok mycke kläder eller tänk att starta grillen och ta en öl i uterummet. Oj oj skulle göra nästan vad som helst för de just nu.


Sen de här med växthuseffekten... Vem ha sagt att de ska bli varmare? Han/hon/den verkar iallafall inte veta vad den pratar om. Jag hade ju som tänkt att de kanske inte gjorde så jätte mycke om de blev lite varmare trots allt.


Nej nu ska jag sluta gnälla och kanske berätta lite om min dag. Idag är de ju faktiskt röd dag mitt i veckan. Så för oss så blev de för ovanlighetens skull släktlunch stället för middag. Riktigt bra tycker jag på många sätt. Men jag ställde mig iallafall och bakade en liten kaka till dagens event imorse. Tog några kort idag men nu verkar de vara så att jag ha tagit systers jacka med mig hem istället för min egen.


Som ni kanske märker så är de här faktiskt ett inte såååå ovanligt fenomen i våran familj. Nästan likadana skor, jackor, ridkläder så de blir lite fel ibland. Speciellt när vi typ har samma storlek nästan allihop. Men jag tycker inte de gör så mycke, mest roligt.


De finns ju också en annan bra grej med syskonskaran. Alla har varsin garderob med nästan samma storlek på kläder och skor. Vet ni vad de innebär?!? Jag har tillgång till min egen garderob samt 4st till! Inget att ha på festen. Kolla in syrrans garderob! Fast ibland lånas de lite väl mycke så tillslut vet man inte vem som äger vad och var en del saker är. Mer än en gång har man fått höra.

- Men är inte de där min klänning?!?

Men va tusan gör de, kläder är till för att användas.


Hmm ja vad har vi mer gjort idag.. jo frusit.. sen har vi varit ute i stallet naturligtvis. Hade tänkt oss en tur till ridhuset. Men eftersom temperaturen började skena så fick de faktiskt vara idag. Inte så bra att klä på sig massor rida tills man blir svettig i ridhuset och sen försöka ta sig hem i -30. De kan inte va hälsosamt för någon.


Nu sitter vi hemma i soffan och ska ha lite onsdagsmys och kanske se nån film i bästa fall. Men man blir så trött av de här mörkret så risken är ganska stor att vi somnar.


Just de igår såg vi ännu en film.

Jag ser ju en del filmer och den här var väl vanlig action kan man väl säga. Ganska bra enligt min mening och inte fullt så lätt att räkna ut. Men den handlar om framtiden som vi kanske väntar och hur den kommer se ut. Naturligtvis massa robotar som ska göra allt. Men helt klart sevärd och lagom lång för en soft hemmakväll. Dessutom är ju Bruce med och de gör ju sitt.

Av Matilda - 5 januari 2010 19:55

Idag är de Hannadagen i familjen Lundberg. Fråga mig egentligen inte vad de är men de är något som alltid ska uppmärksammas i våran familj. Förutom att Hanna har namnsdag så finns de någon slags historia om nån tant i släkten som Hanna är döpt efter eller nått?!? Jag är inte så insatt faktiskt. Vi andra systrar är nog egentligen mest avundsjuka för att vi inte har någon egen dag, knappt nån namnsdag (vissa har ju lite skumma namn) men skit samma. Vi firar Hannadagen.


Stort Grattis världens bästa Hanna!


  


Sen har jag iallafall hunnit med att jobba en stund idag. Fast som sagt bara till 11. Sen var de hem i full fart för att äta lunch och slänga ut hästarna med massa täcken för idag har de varit mellan -18 till -20 precis hela dan.


Jag och Toni tog i princip på oss alla kläder som fanns för attt vi hade ju trots allt tänkt oss ut på en liten ridtur. Sagt och gjort. Täckbyxor och shortchaps utanpå är riktigt snygga kan jag meddela. Men de var hur bra som helst. Tyvärr var de största problemet faktiskt att ta sig upp. Skulle behövt en stege. Men väl uppe så blev de en superhärlig ridtur i djupsnö och isande vindar. Men det var riktigt mysigt och jag frös faktiskt inte alls. Jag som alltid fryser!


Nu ska vi avsluta Hannadagen (trettondagsafton för andra) med film hos världens bästa grannar!

Av Matilda - 5 januari 2010 06:54

Sitter faktiskt på jobbet nu och slappar lite innan vi ska börja jobba. Var - 22,6 hos oss imorse. Jag hade tänkt släppa ut hästarna men eftersom de va så kallt så fick de helt enkelt mat inne istället. Så nu hoppas vi bara att de blir lite varmare. Jag kommer inte änns ihåg sist de va typ -2 ute. Börjar faktiskt blir ganska så less på de här.


Men jag måste bara kommentera en sak till. PARADISE HOTEL!!!!!!!!

Vet inte om ni brukar se de men de har iallafall haft lite juluppehåll och nu har de nått en HELT annan nivå..! Shit alltså var hittar dom alla människor och hur ska dom kunna ha ett liv efter de här. Bästa kommentaren var iallafall:


-NEj, de bryr jag mig inte ett skit om faktiskt. Jag undrar mest hur du kunde va sån rockstar och tömma 2 ggr så där.


Herre gud, vet inte om jag kan se nå mer på de där.


Av Matilda - 4 januari 2010 20:41

Ja du jag jobbar på den kan man väl säga .Satt och förskte komma på något vettigt att skriva härom dan men jag kommer ju knappt ihåg vad vi gjorde förra året i januari. Men så småningom kanske vi kan få ihop något.


Annars har jag bara varit på jobbet idag och känt mig ganska off faktiskt. Är egentligen inte så kul att jobba. Mest rolig att hänga med arbetskamraterna.  Men jag ska väl kunna härda ut den här veckan.


Annars har jag faktiskt inte så mycke att tillägga för dagen mer än att de är svinkallt och jag hoppas på tropiskvärma. Väldigt kul inlägg de här !

Av Matilda - 3 januari 2010 20:51


Är idag denna jet set klocka som finns bl.a på ur & penn. Tycker den är -to die fore- och jag tror faktiskt att jag måste köpa mig en.


Jag har faktiskt (tro de eller ej) inte så mycke rosa kläder så den skulle funkar perfekt.

Av Matilda - 3 januari 2010 20:35

Nu är Nicke äntligen hemma igen!!! Känns som han varit borta hur länge som helst. Han är iallafall som ett barn på julafton nu. Så de är ju kul för han iallafall.


För mig går de bara fint. Har precis dammsugit hela huset i full fart. Blev så less på våran julgran den har som sagt bara gått å dött. Ibland vaknar jag mitt i natten av att pyntet ramlat i golvet och då är inte änns katterna inne. Så jag började samla dom i en skål istället. Sen är alla grenar åt fel håll och idag började till och med grenarna att ramla av. Så jag blev helt enkelt less.

  


  

Visst va de dax även om om de inte är 20.e efter jul än. Bara nått stackars pynt kvar och stjärnan på sne. Lite deppigt faktiskt. Kommer ni ihåg hur fin den var från början??


  


Men nu är den iallafalll borta och allt barr också tack och lov. Höll på att bli tokig. Å katterna höll nästan på att stryka med ett tag.


Nej nu är jag väldigt sugen på att bara riva alla jul saker och pynta om. Ska försöka få till mina gardiner också som jag sytt på. Ska fundera lite vad de blir för färgskala också. Så det får vänta tills nästa vecka iallafall.


Har även hunnit med en helt underbar ridtur med lillasyster. Så himla mysigt att rida ändå i snön och de är kallt och idag var de ju faktiskt ljus också. Kunde inte varit bättre faktiskt.

Nej nu ska jag krypa ner i soffan med min älskling som varit borta så himla länge och kanske till och med försöka ta sig i säng nångång. För jag ska faktiskt jobba imorn. -kors i taket-


Av Matilda - 2 januari 2010 21:53

Hej allihopa. Nu kommer ett sånt där allmänt inlägg med egentligen igenting. Men dom behövs också.


Idag är de iallafall första lördagen år 2010 och det känns som att år 2010 kommer bli ett bra år. Har en del planer och en hel del beslut som måste fattas med jag tror ändå nånstans att jag kommer fatta rätt och det i slut ändan kommer bli hur bra som helst.


De kan ju faktiskt nästan inte bli annat när man har en fantastik sambo, ett fint hus, några mer eller mindre mysiga djur och världens bästa familj och vänner. Så jag tror allt kommer bli supeer!


Idag har jag iallafall varit änka precis hela dan och faktiskt hela natten också. Nicke är på roadtrip och hämtar lastbil. Känns lite tomt men han kommer ju snart hem.


Så jag har städad lite här hemma och försökt återgå till de vanliga livet efter alla bravader som varit. Är som alltid på något sätt ganska skönt när de här med jul och nyår är över. Var faktiskt väldigt sugen på att packa ihop alla julsaker idag. Jätte konstigt eftersom jag brukar vara den som har kvar de längst. Men jag tror de är för att våran julgran som va hur fin som helst för några veckor sen. Nu har dött helt och hänger med alla grener pekandes neråt istället för uppåt och dessutom är de typ barr i precis hela huset. Men jag tror den får stå i några dagar till trots allt.


Sen ha jag varit i stallet och grejat på lite idag också. Som mysigt att va i stallet nu även om de är svinkallt så finns de ändå en viss charm. Sen eftersom jag är helt ensam så tigggde jag mig middag hos mamma. Är aldrig speciellt kul att äte ensam.


Så nu sitter jag i soffan och äter clementiner och ser på nån kass komedi. Grannarna bjöd över mig för en film men de skulle se Paranormal Activity så jag googlade den och fick upp typ.

- Värsta filmen jag nånsin sett!

-Kunde inte sova på flera veckor!

-Bästa skräckisen ever!

Så jag kände att de kanske inte va de bästa för mig som ska sova själv i natt. Men i övrigt så gillar jag skräckisar. Men ikväll vågade jag inte chansa.


Nej nu är reklampausen slut så nu måste jag skynda mig så jag inte missar något... -suck- en riktigt skit film.

Av Matilda - 2 januari 2010 12:11

Är idag Fredriks skjorta på nyår. Superfin och väldigt lagom rosa för en skjorta på en snygg kille! Lite gammelrosa kan man kanske säga. Jätte snyggt var de iallafall och jag kanske skulle kunna få på Nicke en sån eller vad tror ni?


  

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards