Alla inlägg den 26 januari 2010

Av Matilda - 26 januari 2010 21:33

Hej!

Idag har varit en mycke bättre dag :D


Ingen migrän så långt ögat når. Har faktiskt levt med huvudvärk större delen av mitt livoch tro mig jag har försökt få hjälp. Jag har införskaffat både bettskena och glasögon men de gör faktiskt ingen större skillnad. Bara ca 10 000 kr fattigare. De är klart att de hjälper lite men inte på långa vägar mot allt. Har dessutom genomlidit en kontaströntgen av hjärnan. Vil´ket inte direkt var någon trevlig upplevelse. Speciellt inte när de stannar mitt i och säger att be måste hämta specialister för de hittat något konstigt. Så ni kan ju bara tänkte hur mycke jag han skena i väg i tankarna innan de kom någon. Men tack och lov var allt som de skulle. Så nu är jag tillbaka på nästan noll. Men grejen för mig är väl kanske att de aldrig trott att de varit migrän utan att de berott på tusen andra saker. Medans jag egentligen bara skulle behöva lite migrän medicin i dax läget iallafall.


Men annars har jag idag grejat med mitt lilla projekt. Är en grej som jag lovat hjälpa min lillasyster med. Gick faktiskt över förväntan idag och nu känns de som att de mesta är gjort.  Nån som kan gissa vad jag gör?


Sen tog jag en lång och härlig ridtur helt själv. Så himla härligt. Så lugnt och skönt att bara va med hästen. Va länge sen jag hade den känslan nu så jag Försöker förvalta den så gott de går nu för jag vet att den kommer inte vara för evigt. Idag kom vi dessutom flera kilometer fram i utvecklingen när jag lyckades lura honom till lite ofrivillig jobb utan att han änns märkte de. Han galopperade glatt på.


Idag tog jag lite kort på världens sötaste Selma som tyckte att hon också kunde hoppa hoppgunga. Varför ska bara dom små få göra de? Ryms man så går de.. På med hjälmen bara!

    



Av Matilda - 26 januari 2010 10:38

Idag känner jag att de kommer bli en mycke bättre dag än igår.. eller kan väl egentligen inte bli så mycke sämre heller. Nicke tyckte jag var varm hela kvällen och natten. Han är så orolig att jag ska anstränga mig när jag är sjuk. Men jag är inte sjuk :D  Men han är himla söt som är så angelägen.


Men idag ska jag ta tag i ett litet projekt som jag ska hjälpa lillasyster med och va de är får ni också veta så småningom. Kanske till och med lägger in nån bild ikväll i bästa fall.


Sen ska jag ta en härlig ridtur idag också. Ville så gärna rida igår men ibland går de bara inte. Så idag blir de rida av.



Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards