Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Matilda - 6 januari 2010 19:46

Jag har ju funderat en del på de här med kaffemaskiner av olika slag. Generellt sett kan man väl säga att jag inte gillar dem av olika anledningar. Men på sista tiden har jag faktiskt börjat funder på saken. De som kom i böjan var ju så fula och stora och opraktiska men nu har den som jag ska ha kommit!


Dricker man inte kaffe innan så är de ju iallafall en bra anledning att börja!

Av Matilda - 6 januari 2010 19:20

Shit pommes frites, nu är de kallt. Var beredd på ryska isvindar som Toni sa här om dagen. Hon hade läst nånstans att vi väntade ryska isvindar som skulle göra vädret kallare än nånsin. Så de kändes ju otroligt uppmuntrande måste jag säga.


Jag som inte vill annat än att de ska va sommar nu. Tänk att rida några varv på travbanan i galopp utan tok mycke kläder eller tänk att starta grillen och ta en öl i uterummet. Oj oj skulle göra nästan vad som helst för de just nu.


Sen de här med växthuseffekten... Vem ha sagt att de ska bli varmare? Han/hon/den verkar iallafall inte veta vad den pratar om. Jag hade ju som tänkt att de kanske inte gjorde så jätte mycke om de blev lite varmare trots allt.


Nej nu ska jag sluta gnälla och kanske berätta lite om min dag. Idag är de ju faktiskt röd dag mitt i veckan. Så för oss så blev de för ovanlighetens skull släktlunch stället för middag. Riktigt bra tycker jag på många sätt. Men jag ställde mig iallafall och bakade en liten kaka till dagens event imorse. Tog några kort idag men nu verkar de vara så att jag ha tagit systers jacka med mig hem istället för min egen.


Som ni kanske märker så är de här faktiskt ett inte såååå ovanligt fenomen i våran familj. Nästan likadana skor, jackor, ridkläder så de blir lite fel ibland. Speciellt när vi typ har samma storlek nästan allihop. Men jag tycker inte de gör så mycke, mest roligt.


De finns ju också en annan bra grej med syskonskaran. Alla har varsin garderob med nästan samma storlek på kläder och skor. Vet ni vad de innebär?!? Jag har tillgång till min egen garderob samt 4st till! Inget att ha på festen. Kolla in syrrans garderob! Fast ibland lånas de lite väl mycke så tillslut vet man inte vem som äger vad och var en del saker är. Mer än en gång har man fått höra.

- Men är inte de där min klänning?!?

Men va tusan gör de, kläder är till för att användas.


Hmm ja vad har vi mer gjort idag.. jo frusit.. sen har vi varit ute i stallet naturligtvis. Hade tänkt oss en tur till ridhuset. Men eftersom temperaturen började skena så fick de faktiskt vara idag. Inte så bra att klä på sig massor rida tills man blir svettig i ridhuset och sen försöka ta sig hem i -30. De kan inte va hälsosamt för någon.


Nu sitter vi hemma i soffan och ska ha lite onsdagsmys och kanske se nån film i bästa fall. Men man blir så trött av de här mörkret så risken är ganska stor att vi somnar.


Just de igår såg vi ännu en film.

Jag ser ju en del filmer och den här var väl vanlig action kan man väl säga. Ganska bra enligt min mening och inte fullt så lätt att räkna ut. Men den handlar om framtiden som vi kanske väntar och hur den kommer se ut. Naturligtvis massa robotar som ska göra allt. Men helt klart sevärd och lagom lång för en soft hemmakväll. Dessutom är ju Bruce med och de gör ju sitt.

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards