Alla inlägg under december 2009

Av Matilda - 8 december 2009 19:28

Mår faktiskt inge bra alls nu. har haft lite ont i magen de senaste dagarna och de verkar aldrig riktigt vilja ge med sig. Lite drygt för de spelar som ingen roll om jag äter eller inte. De blir varken sämre eller bättre. Men imorn ska de va borta.


Har iallafall städat lite idag och även julpyntat sängen. Kändes som att de va dax med jul på riktigt. Var på ica igår och försökte köpa pepparkaksdeg men den va slut så kändes de lite drygt att göra egen så vi får se hur vi löser saken. Jag hade ju faktiskt tänkt göra ett eget hus i åroch inte köpa ett klart. Men nu kändes de mest bara drygt. Vi får se.  


Här har vi en bild på mina nya byxor också. Börjar faktiskt blir riktigt haj på de här nu. Men jag tror de tar ett bra tag innan man tar med kameran överallt helt naturligt ungefär som telefon och börs.

 


Men jag tycker de är roligt med mycke bilder på bloggen. Eller jag tycker iallafall själv att de är roligare att läsa bloggar som har bilder.  


Blev inte så mycke gjort i stallet idag. Blåis är aldrig kul att rida på och ännu mindre gå på. Så båda fick slappa idag. Blev bjuden på lunch också av mamma. Men de finns nån där som måste sluta ta med sig massa gott hem typ varje dag. De är inte bra för nån att äta sånt jämt... ?!? Begränsa dig till två dagar i veckan kanske eller lämna de i hönshuset direkt kanske.


Nu är de tisdagkväll och jag har en liten nostalgitripp med Modern Talking sen blir de DHW och en kopp te när Nicke kommer hem från bandyn.



Av Matilda - 8 december 2009 10:32

Jag hadeju utlovat en bild på mina nya fina skor som jag köpte förra veckan. De har dessvärre inte gått så bra men de här är vad jag kunde åstakomma själv. De är ett par svarta skinnstövlar som gör upp till knäna. Sen är de en rejäl klack och sula. Perfekta "vardagsfinskor" och dessutom jättesköna.


  


Bild på leggingsen har jag dock inte fixat än men till och med mormor var imponerad. men de är svarta och har silvriga nitar i ett mönster över hela benen. Mina nya absoluta favoriter.

Av Matilda - 8 december 2009 09:58

Jag är lite less på de här nu. Varje morgon/fm går jag in här och kommenterar vilket skitväder de oftast är. Men när jag går ut på morgonen så sätter de prägel på hela dagen nästan. Så idag är de blåis och gråa moln så långt ögat kan nå.


Då känner man inte precis attt man vill fara ut och rida en sväng i snön eller gå på promenad. Då vill man mest bara va inne och dricka en kopp te. Så idag tror jag att jag ska ta en riktigt städdag. Passar bra nu innan jul såbehöver jag kanske inte göra de nå mer innan jul. När man är två personer så stökar man faktiskt inte ner sååå mycke. Mest katterna som gör de faktiskt.

   


Nu ska jag koka te och göra upp eld så vi får värme i stugan.

Av Matilda - 7 december 2009 20:12

Vilket skit väder. Försökte rasta båda hästarna en liten stund och måste erkänna att de gick väl lite så där. Elsa va rätt så duktig och cool men sen va de ju den där promenaden med lilleman. Gick också bra till en början och jag han tänka. Vad skönt att han kommit på bättre tankar. Men de skulle jag inte gjort. En skolbuss sen var vilden igång. -suck-


Sen åkte jag inte till vännäs och Ica för att handla lite mat och smått och gott. Han faktiskt även fixa en julklapp. I vännäs, hör och häpna. Men de är bra. En mindre kvar.


Blev bjuden på middag av min systerskarl. Tack för de!  Alltid lika trevlig. De bästa med att vi är så många och att vi är som vi är. De är nog att vi i nästan allltid vill vara tillsammans. Även om vi tycker olika och är olika så trivs vi ändå väldigt bra tillsammans och jag har inte bara ett hem utan jag har 4 hus, 1 lägenhet och mitt eget jag kan hänga i. I love it. träffas man inte på några dagar så börjar man alltid fundera var alla är eller om de hänt något. Tycker alla borde göra ett litet studiebesök hos oss. Vi är inte tokreligösa eller har någon slags sekt. Vi är bara många som gillar att va tillsammans.


        


Mina underbara syskonbarn som gör livet lite roligare!

Av Matilda - 7 december 2009 09:20

Måndag morgon och livet är igång igen. Mår inte alls så bra idag faktiskt. Har ont i magen och de svartnar för ögonen hela tiden. Men jag ska försöka äta något så blir de kanske bättre får vi hoppas.


Har funderat på en annan sak också. De här med blogg. VÄLDIGT många har ju det nu för tiden. Jag har väl aldrig varit så jätte intresserad av de här fenoment förut men nu när jag tänkte ha en egen så har jag försökt leta rätt på några att följa som inspiration eller något.. Men de går inte så bra. För de finn egentligen två kategorier. De som bloggar som jag typ blondinbella, Kenza, Kissie å allt vad de heter. Sen finns de hobbyblogg som många man känner har. Men problemet med dessa är att i princip alla är dåliga på att uppdatera. Så varje morgon jag går igenom min lista så är de max 1 blogg/dag som har uppdaterat av dessa. Lite tråkigt men å andra sidan så tycker man väl inte de är så kul efter ett tag heller. Jag vet inte.. så nu är frågan. Hobby eller JÄTTEBLOGG?!? ha ha.



Nej nu ska jag ut och ta hand om våra små djur och se om dom hittat på något spännande idag. Kanske tar en ridtur idag också i de fantastiska ishalkiga vädret.

Av Matilda - 6 december 2009 14:53

  

Är idag denna söta tesil från www.bluebox.se. Jag älsar te och på vinterna dricker jag flera liter om dagen. Kan låta lite skrämmande med de är godare än kaffe har jag kommit på. Men jag skulle behöva en ny tesil och jag ska nog slänga iväg en liten beställning på bluebox. Om ni inte varit in där så kan jag verkligen rekommendera. Där finns de mycket julklappar och fina saker.

Av Matilda - 6 december 2009 14:35


   Jag blev lite irriterad idag också när storasyster berättade en sak för mig. Vi har några sadlar som vi ska sälja och har lånat ut dessa till lite olika och fått sålt nån. Men en sadel lånade vi ut till en familj och fick beskedet att de skulle köpa den för deras andra sadel skulle lagas. Så de skulle bara betala så småningom. Vi funderade inte mer på de och tänkte att hon betalar väl snart.



Nu har de haft och använt sadeln i 3 månader när deras varit på rep. Då ringer hon och säger att de inte ska ha sadeln för nu har de fått tillbaka sin andra och inte behöver våran. Så nu vill hon lämna tillbaka den?!?! Vem gör så? De är inte som att vi har nån slags uthyrning och hade vi vetat att de inte skulle ha sadeln hade vi ju naturligvis plockat igen den direkt och försökt sälja den till någon annan. Men nej de blev ju perfekt för dom. De fick låna en hoppsadel i 3 månader så de kunde rida och nu när deras var klar så lämnar de tillbaka utan ett ord. Blir faktiskt ganska arg. Tycker de är väldigt fult gjort och jag tycker bara helt enkelt att man inte gör så. Men alltid lite jobbig situation när de är "bekanta" och man inte vill bråka med folk. Hoppas bara att de själv åtminstonde har dåligt samvete. Nöta på andras grejer utan att fråga.


SKÄMMES!

Av Matilda - 6 december 2009 14:24

Redan andra advent. Vips så är de julafton. Men de är helt okej. Har snart klart med alla julklappar. Ska bara hinna med lite mer julbak tror jag till veckan. Lite julgodis framför allt. Måste bara leta lite efter nya recept. Alltid roligt att göra nått nytt och favoriterna förån förra året. Så vi får se vad de blir.


igår kväll va vi iallafall hos våra bästa grannar på middag (som var supergod), ribinson och sen lite film. Vi såg Inglorious Bastards. Nån som har sett den? Jag har inte alls speciellt höga förhoppningar måste jag säga. Men oj oj oj. Den va verkligen inte som jag hade tänkt mig. Mycke blod med de brukar de ju va i hans filmer sen va den bitvis lite seg men faktiskt en riktigt bra film trots allt. De bästa va nästan att man inte kunde förutspå nånting som skulle hända och såna filmer är alltid de bästa. Läste en kurs i filmkundskap på gymnasiet och efter de är jag helt förstörd vad gäller filmer. Man kan förutse nästan alla filmer tvärr. Men den var iallafall jätte bra och rekommenderas verkligen, dock inget för känsliga tittare.


    


Sen idga har vi varit in till Hippo och haft barnridning under pausen på julshowen. Gick jätte bra för mig och Mascot och inte lika bra för andra som fick lite mer nerviga hästar. Men va faktiskt ett tag sen jag såg på julshowen nu och måste säga att de som är med gör de jätte bra och jag skulle inte vilja byta med dem. Så BRA JOBBAT!


Nej nu blir de söndagsslappning på hög nivå..

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards