Alla inlägg under februari 2010

Av Matilda - 8 februari 2010 21:53

Ja de va precis vad hästarna va idag.. Jag höll faktiskt på att bli tokig på riktigt. Ägnade ungefär 3h åt detta och till vilken nytta? Ingen alls faktiskt. Blev så himla less.


Allt börjar med att två hästar glada i hatten rymmer ut sin hage ut i djupsnön, efter många varv på åker så hakade även en till häst på och då kan de 3 på den geniala iden att bryta sig in i en tredja hage där det stod 2 hästar till. Så när jag kom dit så var resultatet 5 hästar i en hage som de i princip aldrig varit i förut.


Så de va bara att försöka urskilja dårarna och försöka få dem att landa vilketverkligen inte va de lättaste.


del 2

Laga hagarna. De va minst sagt ett evighetsjobb och en hel del djupsnö.


 del 3

Släppa ut dem igen. Började lite försiktigt med att släppa ut nya grå. 2 min senare var han ute igen. Dock inte hagkompisen konstigt nog. Fångade han igen


del 4

Laga hagen igen denna gång förstärkte vi även med plankor och såg till att strömmen verkligen fanns i tråden.


del 5

Släppa ut han igen. 1,5 sek senare var han ute igen. Denna gång genom plankor?!? Men av någon konstig anledning hade han totalt kärat ner sig i en liten nya kompis som han aldrig någonsin gått i samma hage som. Men så fort han ropade så kom han som en pil.

Ser ni ett mönster?


Så vad gör man. Kan ju inte stå emot kärlek vid första ögonkastet så de fick helt enkelt va i samma hage så blev de lugnt. För stunden iallafall.


 De va 1 häst, 3 rymmare kvar att förvalta. Så ni kan ju bara tänka er hur min dag har varit. Inte den bästa men vi får väl helt enkelt skylla oss själva när vi roar oss en hel helg och inte rider konstant..


Men sen blev dagen genast lite bättre när jag la ett öga på mina otroligt söta dunbollar.

Av Matilda - 8 februari 2010 15:56

Så va 3 till små kycklingar ute ur skalen så nu är de hela 6 st i maskinen. Börjar bli lite trångt men de är himla duktiga och verkar väldigt pigga. 4 svarta och 2 ljusa.

Av Matilda - 8 februari 2010 10:26

Då va de vardag igen och de känns ganska bra. HAr haft en fantastik helg men jag tror de är bra att de inte blir så ofta för huvudet mår väl lite så där. Jag har järnkeps som Nicke kallar de.


Men så till nästa sak. Kommer ni ihåg den lilla maskinen jag fick hem för ett bra tag som vissa av er trodde va en bakmaskin ?!?   


Nicke väckte mig imorse å sa.

-Det piper!!

Jag flög up ur sängen mitt i natten kändes de som och mycke riktigt så satt där en helt nykläckt filur eller två och i skrivande stund är de faktiskt tre. Ganska roligt. Speciellt eftersom de inte har BF förrän imorn. Men de kunde helt enkelt inte hålla sig. Men nu piper de som aldrig förr och verkar iallafall väldigt pigga så nu vore de väl tusan om vi inte ska lyckas hålla liv i iallafall en.


  

Ser faktiskt ganska äckliga ut än så länge men kanske kan komma en söt bild imorn eller ikväll om ni har tur. Och till alla er som undrar vad jag håller på med så har jag faktiskt inget bra svar. Tycker bara de är lite roligt och väldigt faccinerande. 

Av Matilda - 7 februari 2010 21:03

Hej!

Jag har precis haft en helt fantastiskt helg med mina underbara systrar och mamma. Va länge sedan jag hade så roligt faktiskt. Dock kanske de blev en shot eller två för mycke men va tusan.. Vem bryr sig?


Men så till kvällens stora happening. Snacka om att de va bra drag. Alla var verkligen super taggade och vi hade hittat våra platser. På golvet... eller på en stol men vi satt mitt framför scenen. Sen va de bara att spänna fast sig för de va dax att åka.


Sen så började resan och de va verkligen en upplevelse. Men de hade vi väl som redan räknat ut. Men lagom till melodi nr 6 så va i princip rösten slut men de ha väl ingen dött av.


Men jag tyckte faktiskt de va många starka bidrag med i Ö-vik kanske va de för att upplevelsen blir större av att vara där men de va faktiskt 5 av 8 som va riktigt bra. Klar favorit va nog trots detta Ola. VÄldigt trallvänligt och de ryckte genast i dansnerven. Jag gillade också hot hot hot skarpt. Kändes lite som en bidrag från Ukraina men verkligen drag va de i de numret.


Sen måste vi ju bara kommentera Dolphs framträdande i festivalen.. oj oj säger jag bara. Han har man ju i princip aldrig sett känns de som. Men han va riktigt duktig men han pratar ju lite konstigt och naturlig är väl inte dirket de första som rimmar på Dolph. Men vi fick iallafall se honom VÄÄÄÄÄÄÄÄÄldigt nära. För efter festivalen och de va dax för eftersnack så kom alla ner på golvet och vi minglade snabbt in bland pressen. Konstigt nog va de inte många som ifrågasatte våran paljett stas men de har väl sett de mesta.


En annan rolig sak eller rolig va de kanske inte men Anders Ekborg kom ner på golvet ¨för att träffa sin familj så stod vi precis bredvid och han va inte så nöjd och familjen försökte tappert trösta honom.

-Men älskling de va en bra låt!

-Du sjöng jättebra!

-Du va jätte duktig!

Man skulle ju kunna tro att han visste de vid de här laget och kunde se den lite större bilen men han var helt enkelt sur.. dock inte på oss.


Sen träffade vi även en gammal gubbe som stod bredvid oss när vi "Minglade" som sa:

-Ska ni inte ta kort på pappan?

Jag hörde vad han sa men fattade inte riktigt den grejen och tyckte mest han var konstig. Så vi gick tillslut ut men då kom han igen och delade ut vykort. Då slog de oss... Han va tydligen Frispråkarens pappa. haha


Sen blev de party all Night long och vi åkte väl till sovplatsen vid halv4. Kung kväll helt enkelt!!


Här kommer lite bilder.. dock i fel ordning så börja längst ner så blir de i rätt tidsordning för kvällen.

                                            

Av Matilda - 6 februari 2010 14:20

Har precis packat en väska med alla paljettkläder jag äger.. haha. Schlager är ju faktiskt en tid då man får sväva iväg lite så de är bäst att utnyttja de. Men än så länge har jag faktiskt inte alls någon koll på vad jag ska ha på mig. Men helt klart något med paljetter..

Av Matilda - 6 februari 2010 11:26

Igår var en jätte lyckad kväll med allt från Carola, Pontare och Piccadilly Circus till Steppdans och dejting tips. Jag kan verkligen rekommendera Wahlmans showerna. Jag har varit en gång förut och även då va de kanon. De showerna är ju som gjorda för att passa alla. Men mycke schlager, ABBA och lite hårdrock. Sen va de god mat och bra sällskap också så de gör ju itne saken sämre.

                      


Nu ska vi bara komma igång igen inför kvällen STORA fest. Känns hur kul som helst och måste nogfaktiskt säga att de är en av de bästa julklapparna hittills. Upplevelser är så himla mycke roligare än en sak. Oftast iallafall. Så ikväll hoppas jag verkligen på en jätte fest när hela systersklanen och mamma ska på MELODIFESTIVALEN för första gången ever.... GAHHHHHHHHHHHHH!!!



Av Matilda - 5 februari 2010 16:55

Dåligt uppdatering idag. men som alltid blev inte dagen riktigt vad jag hade tänkt. Nån i lagårn ville verkligen djävlas idag också vilket skapade en del jobb och nu har han iallafall flyttat ut till sitt nya boende.


Men ikväll blir de party på tc med Wahlmans salonger som underhållning. Kommer bli jätte kul. De va faktiskt våran julklapp till mor och far så nu ska hela den "riktiga" (dvs mor, far å bara barn) ut på lite galej. Vet faktiskt egentligen inte alls vad som ska hända men som jag har förstått de så ska vi äta, dricka å se på musik. Så de kan ju inte bli fel. Men imorn då smäller de på riktigt.. nån som vet vad vi ska göra då?? Jag kan knappt vänta. Ska bli himla kul.


Har pecis börjat fundera på vad jag ska ha på mig. Hade som inte alls tänkt så långt. Tänkte väl mest att de löser sig. Men i ögonblicket man tittar i garderoben så får man ju lite panik sen gäller de att prova prova prova å NIcke blir galen. Men vi får se. Har några idéer iallafall. Sen är de ju imorn också man måste planera lite för. Vad ska man ha då? Hade varit perfekt med en knallrosa paljettklänning..



Eller???

Av Matilda - 4 februari 2010 21:37

Hej.


Bättre sent än aldrig. Idag har jag grejat på som vanligt. Inte så jätte intressant kanske men dock.


Sen hämtade jag mina underbara syskonbarn på dagis. Man blir verkligen glad när man hör ett barn ropa som att de inte sett en på flera år.

-Åhhh MATILDA!!!!

Man kan inte annat är le. Dessa underbara barn.


Sen blev de middag med två systrar hos grannen. Himla trevligt. Jag hade gjort köttfärssås och hon kokade spagetti. Väldigt praktiskt. Sen måste de även nämnas att hon bakat JÄTTE gott bröd¨.


Har funderat lite på de där och man borde faktiskt baka bröd lite oftare. Man bakar ju bara sånt som är sött å sliskigt och de är inte alltid så jätte bra vore ju helt klart bättre med bröd. För egentligen handen på hjärtat så är faktiskt nybakat bröd bland de godaste som finns.


Sen gick jag och älskling ut för kvällen uppdrag. Operation -vinterförvara baggen-. Efter många om och men så har vi kommit fran till en bra lösning. Tror vi iallafall. Han ska få bo ute. Rätt åt han kan väl jag tycka men också för att tackorna snart ska lamma och då är de lika bra att han är långt borta. Så vi ha nu byggt en fin lösdrift i en lada som vi har på gården så nu ska de bara fyllas upp en ordentlig bädd så får han sova där från och med nu. Kanske även lilla vita prinsen får göra honom sällskap så småningom men de får vi se eftersom. Gick iallafall jätte bra att bygga. Tycker faktiskt de är jätte kul att snickra.


Man kanske skulle bli snickare?


Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards