Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Matilda - 4 februari 2010 21:37

Hej.


Bättre sent än aldrig. Idag har jag grejat på som vanligt. Inte så jätte intressant kanske men dock.


Sen hämtade jag mina underbara syskonbarn på dagis. Man blir verkligen glad när man hör ett barn ropa som att de inte sett en på flera år.

-Åhhh MATILDA!!!!

Man kan inte annat är le. Dessa underbara barn.


Sen blev de middag med två systrar hos grannen. Himla trevligt. Jag hade gjort köttfärssås och hon kokade spagetti. Väldigt praktiskt. Sen måste de även nämnas att hon bakat JÄTTE gott bröd¨.


Har funderat lite på de där och man borde faktiskt baka bröd lite oftare. Man bakar ju bara sånt som är sött å sliskigt och de är inte alltid så jätte bra vore ju helt klart bättre med bröd. För egentligen handen på hjärtat så är faktiskt nybakat bröd bland de godaste som finns.


Sen gick jag och älskling ut för kvällen uppdrag. Operation -vinterförvara baggen-. Efter många om och men så har vi kommit fran till en bra lösning. Tror vi iallafall. Han ska få bo ute. Rätt åt han kan väl jag tycka men också för att tackorna snart ska lamma och då är de lika bra att han är långt borta. Så vi ha nu byggt en fin lösdrift i en lada som vi har på gården så nu ska de bara fyllas upp en ordentlig bädd så får han sova där från och med nu. Kanske även lilla vita prinsen får göra honom sällskap så småningom men de får vi se eftersom. Gick iallafall jätte bra att bygga. Tycker faktiskt de är jätte kul att snickra.


Man kanske skulle bli snickare?


Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards