Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Matilda - 2 februari 2010 21:31

Efter morgonens lilla incident så åkte jag som planerat till stan på lite shopping. Hade en del saker som jag skulle fixa sen va de lite fri shopping. Var hundra år sedan så jag va taggad. Synd bara att de va skit väder fast å andra sidan tar de inte så lång tid att gå mellan affärerna så.


Men jag hittade en del fina saker iallafall och några riktiga fynd.

4 tröjor

1 svart knyt skärp (vet inte hur de ska knytas än dock)

sen lite små saker.. Känner mig riktigt nöjd iallafall och här kommer lite skumma bilder. Men de bjuder jag på.


        

Av Matilda - 2 februari 2010 10:30

Jag blir galen på den där sa-ans j-vla  ="?(I=)"?/ ()!&!)/(½#&!? /"&?! BAGGJ_VELN!!


Gick ut i lagårn i morse som jag alltid gör och skulle ge våra små djur lite mat. Detta brukar normalt sett vara en ganska mysig upplevelse men inte denna morgon. Någon hade roat sig med att typ stinga sönder hela inredningen. Han hade väl antagligen kommit på ett en av stolparna faktiskt rörde lite på sig om man va ihärdig så allt som vi byggde i sommras som blev så himla fint är nu helt trasigt och de va hönor överallt och ja.. kaos helt enkelt.


Jag fattar inte änns varför vi har de där djuret. Hade god lust att sticka högaffeln i honom. Insåg när  jag stod där varför djävulen oftast avbildas som en bock. De är helt dumma i huvudet!  Jag blir galen.. massa jobb och till vilken nytta. Hoppas verkligen att Nicke har en bra anledning till varför han ska få stanna. För i don´t like him! Å han har dessutom inte änns en vettig uppgift.


Av Matilda - 2 februari 2010 09:38

Idag kändes de ännu roligare att gå ut än igår.. snöar och blåser och är allmänt skit väder faktiskt. Men jag ska faktiskt skita i de idag och dra till stan. Känns som att de va jätte länge sen och att de är dax för lite shopping och en del ärenden jag måste göra. Är ändå inge roligt att rida i de här vädret.


Så vi får se vad de blir för shopping. Ni kanske får se sen om ni har tur. Men nu måste jag ut i blåsten och ta han om våra djur.

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards