Alla inlägg under februari 2010

Av Matilda - 13 februari 2010 18:16

Haha ja om vi säger så här.. de här med skiåkning ser ju som soft ut och kan också funkar bra i bilden i huvudet men aj aj aj säger jag bara. Vilken plåga! De va nästan outhärdligt.


Klädde på mig för glatta livet kl 9 imorse och tänkte följa drömmen i huvudet. Vita, mjuka och superbra backar. Snygga skidkläder och bra skidor. Vad kan gå fel?? Ja allt! Kände efter ca 5 min på skidorna på väg ner till liften att jag nog faktiskt snart dör. Hur ska de här gå? Sen kom jag på tanken att om man bara hädar lite så brukar man ju kunna utstå nästan all smärta så de va de jag försökte göra. Men efter att ha åkt några gånger till och mina ben/fötter tillslut skakade okontrollerat och jag nästan inte tog mig ner oskadd så insåg jag att de här går bara inte och de faktiskt fanns en bra anledning till att jag numera bara kör skoter i fjällen. Vet inte hur andra männikor gör men jag är väl kass helt enkelt. Men jag har å andra sidan inte heller sagt mig vara något proffs. Men jag kan inte mer än säga att jag försökte iallafall och kommer nog inte göra de igen nånsin om jag själv får bestämma.  



Sen va de dax för afterski och de va väl kanske mer de jag va bra på. Mycke folk bra drag och RIFF RAFF RUFF kan ju aldrig vara en dålig kombo.

        


Så nu taggar vi för melodifestival och lite middag så får vi se var kvällen bär..


Av Matilda - 12 februari 2010 23:51

Nu är vi i fjällen... därav den lilla bloggbristen men nu har jag lyckats lokalisera en dator med uppkoppling. Konstigt de där.. nu känns livet direkt mycke lättare..


Nej nu ska jag kugga upp och dra på hotellet en sväng. De är tydligen girls night och tjejer har gratis. Inte så dumt. Jag återkommer imorn.


Tjing!

Av Matilda - 11 februari 2010 21:48

KÄnner mig faktiskt väldigt taggad nu på helgen påhitt även om de är lite skumt kanske för min del men vad tusan.. Jag har iallafall fått låna lillasysters jätte fina varma kläder så nu tror jag allting kommer gå bra. Men jag tror att hjälm är en bra grej!

  


Annars har jag jobbat  idag och de ha gått jättebra även om de kanske inte känns helt hundra och de inte riktigt är som förr i tiden. Men de är ändå skönt att veta att de är som att cykla. Är faktiskt inte änns lite nervös för nått..


  


Så tillvidare mina kära kollegor.. och tack för idag!


Just de jag har tagit de där bilderna som chefen skulle ha så säg till så kan jag lägga ut eller skicka om hon nu skulle ha dem.

Av Matilda - 11 februari 2010 08:38

då var jag på jobbet igen då..


Vaknade halv 6 imorse innan klockan äns ringde. Jag tror de är tecken på att jag börjar bli gammal eller har jag för lite att göra helt enkelt.


Men nu känner jag att jag börjar bli ganska taggad på helgens aktivitet ska bara försöka övertala min syster att hon ska låna ut lite saker åt mig. Lyckades faktiskt se att hon hade något som skulle passa mig perfekt och eftersom jag inte äger egna så är de väl en bra anledning för henne att låna ut. Eller hur?


Ser redan framför mig hur bra de kommer gå i helgen. Jag ska faktiskt åka skidor vilket jag inte gjort på 10 år tror jag. De borde väl vara som att cykla ungefär.. fast de senaste åren jag åkte skidor så åkte jag bara såna jättekorta skidor som ser ut att vara till barn men inte är de och de är väldigt lätta att åka med. Däremot går de inte bromsa men de är ju en annan sak.


Men de kommer gå fint!


Min stora önskan för dagen är att alla hästar (speciellt en) håller sig i hagen!!!

Av Matilda - 10 februari 2010 21:55

Oj oj idag kom de visst tre till?!? Konstigt konstigt. Ma nslutar aldrig att förvånas men nu har ju ju snart ett ganska bra procenttal. Så himla söta.

 

Den här är punkaren!


  

Å de här är min nya absoluta favorit Grynet!

(Till minne av en annan favorit)


Annars har jag som sagt jobbat idag och inhämtat viss utrustning inför helgens bravader.  . som jag dock fortfarande är lite skeptisk till.


God Natt!

Av Matilda - 10 februari 2010 06:49

Idag ska jag jobba. Men hade missräknat lite på tiden så nu är jag visst på¨jobbet 20 i 7 istället för 7. Men de gör ju inte så mycke. Skönt att va här lite tidigare då kan man slappa en stund.


Faktiskt riktigt mysigt att va här på morgonen.


Vi fick en kyckling till i natt. Jag som trodde de sista äggen va körda. Men man ska aldrig ge upp hoppet har jag hört och de va dessutom hål i två till så med lite tur kanske de är nån fler när jag kommer hem. Men jag har lite ont i magen när jag ska sova. Jag är uppsäkert 2 ggr på natten och kollar så att dörrarna är stängda och att katterna är där de ska vara. Jag drömmer om masaker av den värsta sorten och då när jag vaknar måste jag bara kolla var katterna är. Man blir visst lite skadad av de här.


Släppte ut hästarna imorse också och nu fick faktiskt mr. Rymmare vara inne. Vet inte vad jag ska göra med han längre. Så nu fick han helt enkelt va inne å fundera över sina rackartyg så kanske han får komma ut vid lunch å då hoppas vi på en helt ny häst.. eller en lite lugnare iallafall.

Av Matilda - 9 februari 2010 21:50

Ja då va de 13.. verkar aldrig ta slut de här. Men de har som sagt flyttat. Iallafall de 12 första och nu tänkte jag bjuda på lite bilder på de små liven.               


Men en sak är säker.. fota dem va inte de lättaste. De va verkligen självmordsbenägna..  Hoppa från hög höjd. De är en baggis!!

Av Matilda - 9 februari 2010 12:12

God Dag.


Imorse klev jag upp halv 5!?!? Ja jag vet de är inte normalt men Nicke skulle på jobbet då och när han kom å sa hejdå så sa han.

-Alltså nu är de jätte trångt och de ryms knappt!

Va ganska trött då så tänkte att jag sover en liten stund till men.. lite för nyfiken helt enkelt så jag klev upp och mycke riktigt så va de nu dubbels så många små dunbollar där inne. Nu i lite andra färger dessutom. Men jag insåg att Nicke nog hade rätt och jag va tvungen att flytta ut några. Så jag försökte urskilja vilka som kom i går och flytta på dom.


Så nu har de flyttat till sin nya bostad och springer runt runt runt. Men de är ganska lustigt för het plötsligt så somnar de bara.. Jag trodde först att de dog. För de ser ungefär ut som att de får en hjärtinfarkt och faller död ner men icke.. de sover. Sen springer de igen å pang sover de.. Väldigt skumt. Men också otroligt sött.


Så nu är de 12 st. Verkar ju som att "bakmaskinen" funkar ganska bra trots allt.


Nu ska jag till stallet och hoppas att ingen rymt idag!

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards