Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Matilda - 24 februari 2010 21:20

Hej!


Kom på att jag varit lite dålig på att uppdatera ang. mina små dunbollar som kläckte för snart två veckor sedan.. remember?


  


Ska försöka ta lite bilder imorn om jag kommer ihåg de. De är inte riktigt lika lätta att varken få tag på eller hålla i längre men jag ska göra ett försök.


Annars idag sa ha de ju som sagt varit svinkallt men på dagen fick vi ju lite sol och jag for faktiskt ut på en ridtur i solen. Riktigt härligt va de också och jag hade klätt mig ordentligt så jag frös faktiskt inte alls. De största problemet när man rider är nästan att ögonfransarna fryser ihop och man nästan inte kan öppna ögonen. Vet inte riktigt hur man ska lösa de men de blir väl skidglasögon kanske. Men de känns inte så praktiskt.


Nej nu måste vi peppa grabbarna i staffetten och hoppas att då håller hela vägen. Verkar ju bra så här långt iallafall..

Av Matilda - 24 februari 2010 11:42

Jag börjar faktiskt helt ärligt bli orolig för vad som egentligen händer i världen. De kanske ligger nått i alla katastrof filmer. Tänk om vi håller på att gå under? Jag blir väldig rädd när jag tänker på sånt, eller rädd är kanske inte rätt men jag tycker de är väldigt skrämmande. Men hur kan de va -36 ute en helt vanlig onsdag? De har varit kallt nu i flera veckor eller som de stod i tidningen igår de har inte varit milt(dvs. +grader) ute sedan lucia. Är inte de en väldigt skrämmande tanke? Vad ska hända nästa år? Måste vi gå i ide nu eller vad?


En sak är säker jag gillar de INTE! och de gör inte våra djur i lagårn heller. De fryser. Fast egentligen tror jag att de är mest jag som inbillar mig. Hönorna värper som vanligt och resten ser helt obrydda ut. Så de kanske inte är så farligt. Men jag tror alltid att alla fryser eftersom jag göra de jämt. Lite störande faktiskt mina händer och näsan är i princip alltid kalla.



Känns ju otroligt kul att försöka rida i den här kylan. Speciellt eftersom de känns som att min förkylning faktiskt är på väg bort.

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards