Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Matilda - 16 februari 2010 21:21

Skulle passa perfekt i min garderob och för en billig peng dessutom så jag tror faktiskt jag ska göra affär... Aldrig fel med lite färg!

Klänning

Av Matilda - 16 februari 2010 20:34

Award..

  

Dena award fick jag av http://primadonnna.blogg.se/.. En rolig och spännande uppgift! Haka på ni också..
Såhär går det till:

  • Kopiera awarden till bloggen.

  • Länka till personen du fått awarden av.

  • Berätta 7 intressanta fakta om dig.

  • Välj 7 andra bloggar att ge awarden till.

  • Länka till deras bloggar.

  • Lämna en kommentar på deras bloggar att dom fått en award av dig.


  • Jaha.. here we go..

    1. Jag har MC kort. Tog de för några år sedan och ska jag va helt ärlig så vet jag knappt hur de gick till. Har dock inte änns kört 10 ggr sedan jag fick de. Men en hel del innan..


    2. När jag va liten så sög jag på två fingrar och pillade i naveln med den andra handen iställe för tutte. Hade till och med en del tröjor med hål mitt på magen för detta endamål. Men de resulterade också i att min navel i dag sen fördj-vlig ut och numare göms av ett smycke.


    3. Jag är livrädd för fötter! Speciellt herrars. Lite skumt kanske men jag tror de grundades i min lillebrors fötter i tonåren och när de för ett tag sedan kom en reklamfilm med sjungade tår så fick jag kväljningar och va tvungen byta kanal.


    4. Jag är för pryd för mig eget bästa ibland och kan verkligen inte ta vissa ord i min mun.


    5. Jag gillar höns. Sjukt? jag vet men de är något jag kommit att gilla på äldre dagar. Var faktiskt livrädd när jag var liten. Men nu tycker jag de är trevliga och lättsamma djur som inte kostar speciellt mycke att ha eller sköta och faktiskt producerar något som går att använda.

    6. Jag äter inte kött av den enkla anledningen att jag inte tycker om de. Tycker verkligen inte synd om djuren eller liknande.

    7. Jag faccineras av kirurgi, sår, blod, bölder, missbildningar och andra liknande saker. Jag är inget psykfall men är intresserad och tror att man kan lära sig mycke genom att se, ta och uppleva.


    Ja de va allt för mig. Kanske inget som ni inte redan visste... eller?


    Däremot så skippar jag delen där man länkar.. ids inte nu.

    Av Matilda - 16 februari 2010 10:19

    Hej och god dag!


    Svinkallt även denna morgon för er som inte redan visste de men som tur är så är vi ju inne i ett väderstimm med -25 på morgonen -5 och strålande sol på dagen och -25 på kvällen. Då passar de ju faktiskt ganska bra att man är ledig på dagen. Så de blir nog att försöka rasta den vilda idag också.


    Annars så är de väldigt mycke som far runt runt i skallen. Både bra och dåligt har bestämt mig för att köra på nu och inte fundera så mycke. Som de är nu känns de inte som att jag har så mycke val. Jag kan ju tyvärr inte styra allt som händer runt om kring i världen och ibland är konsekvenserna inte riktigt vad man hade tänkt. Så nu får vi bara hålla tummarna så får vi se hur de går och hoppas att ingen blir arg.


    Annars så är de ju fettisdag idag. Egentligen inget som vi brukar fira. Tror knappt jag ätit en semla på rätt dag på flera år. Men jag är å andra sidan inget stora fan av vanlig semlor. Däremot har vi i Lundbergsklanen gjort en liten egen twist på de. För de är faktiskt nästan ingen av oss som gillar dem i orginal så vi gör chokladsemlor!! Låter inte helt fel va...  Om de är något man inte riktigt gillar så löser vi de oftast med choklad. Då kan de ju nästan inte bli fel. De bästa av allt: VI är bjudna till mamma på middag och semlor ikväll! Och hör och häpna detta infaller på den riktigt fettisdagen.




    Presentation


    Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

    Fråga mig

    0 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26
    27
    28
    <<< Februari 2010 >>>

    Sök i bloggen

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    RSS

    Besöksstatistik


    Ovido - Quiz & Flashcards