Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Matilda - 25 februari 2010 21:08

Oj idag blev de lite sent första inlägg men vad tusan. Vem bryr sig?


Idag har det varit full rulle faktiskt. Klev upp imorse i hopp om att de skulle gå bra för sverige men somnade snabbt om när jag insåg att de skulle gå åt skogen. Så jag passade på att ta en liten sovmorgon. Sen va de bara att ta sig i kragen och masa sig ur sängen och ut i lagårn. Där va de väldigt lugnt och de verkar inte som att de tänkte komma några lamm? Skumt de där. Jag har trott att de varit på väg i flera veckor. Men nu har jag gett upp.


Sen bar de iväg till stan för lite ärenden och shopping. Skulle hämta Nickes jacka som varit på lagning och fixa lite. Kanske lägger upp några bilder på shoppingen imorn om vi har tur. Men köpte iallafall ett par jätte fina ridbyxor till min lillasyster som ska tävla i helgen.


Sen va de dax för middag hos världens bästa mamma. Alltid lika uppskattat. Konstigt de där. Om man inte är där några dagar så känns de helt tomt. De är som att i måste träffas för den goda hälsans skull och maten...


Men hos mamma fick jag även reda på en annan sak som jag verkligen inte kunnat släppa sedan dess. Vad är de för fel på en del människor? Vad handlar de egentligen om? Vem gör så? Jag blir så jäkla arg och har lust att bara leta upp människan och fråga. Så himla stört. Men vi kom alla fram till samma sak. Avundsjuka. Konstigt de där. Men när jag gick i skolan fick även jag erfara en del fall av detta och att folk bara gjorde dumma saker utan att jag förstod varför men jag antar att de är en del av livet och man får bara se till att själv inte sjunka så lågt. Men måste ändå få spy lite galla. Så ska jag släppa de sen....


Haha nu tror ni väl att jag är hel knäpp som drömmer om att skälla ut folk och nu vill gnälla på helt andra människor men så är de faktiskt inte men ibland är de bara värre än annars. Så ha väl alla. eller?

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards