Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Matilda - 8 februari 2010 21:53

Ja de va precis vad hästarna va idag.. Jag höll faktiskt på att bli tokig på riktigt. Ägnade ungefär 3h åt detta och till vilken nytta? Ingen alls faktiskt. Blev så himla less.


Allt börjar med att två hästar glada i hatten rymmer ut sin hage ut i djupsnön, efter många varv på åker så hakade även en till häst på och då kan de 3 på den geniala iden att bryta sig in i en tredja hage där det stod 2 hästar till. Så när jag kom dit så var resultatet 5 hästar i en hage som de i princip aldrig varit i förut.


Så de va bara att försöka urskilja dårarna och försöka få dem att landa vilketverkligen inte va de lättaste.


del 2

Laga hagarna. De va minst sagt ett evighetsjobb och en hel del djupsnö.


 del 3

Släppa ut dem igen. Började lite försiktigt med att släppa ut nya grå. 2 min senare var han ute igen. Dock inte hagkompisen konstigt nog. Fångade han igen


del 4

Laga hagen igen denna gång förstärkte vi även med plankor och såg till att strömmen verkligen fanns i tråden.


del 5

Släppa ut han igen. 1,5 sek senare var han ute igen. Denna gång genom plankor?!? Men av någon konstig anledning hade han totalt kärat ner sig i en liten nya kompis som han aldrig någonsin gått i samma hage som. Men så fort han ropade så kom han som en pil.

Ser ni ett mönster?


Så vad gör man. Kan ju inte stå emot kärlek vid första ögonkastet så de fick helt enkelt va i samma hage så blev de lugnt. För stunden iallafall.


 De va 1 häst, 3 rymmare kvar att förvalta. Så ni kan ju bara tänka er hur min dag har varit. Inte den bästa men vi får väl helt enkelt skylla oss själva när vi roar oss en hel helg och inte rider konstant..


Men sen blev dagen genast lite bättre när jag la ett öga på mina otroligt söta dunbollar.

Av Matilda - 8 februari 2010 15:56

Så va 3 till små kycklingar ute ur skalen så nu är de hela 6 st i maskinen. Börjar bli lite trångt men de är himla duktiga och verkar väldigt pigga. 4 svarta och 2 ljusa.

Av Matilda - 8 februari 2010 10:26

Då va de vardag igen och de känns ganska bra. HAr haft en fantastik helg men jag tror de är bra att de inte blir så ofta för huvudet mår väl lite så där. Jag har järnkeps som Nicke kallar de.


Men så till nästa sak. Kommer ni ihåg den lilla maskinen jag fick hem för ett bra tag som vissa av er trodde va en bakmaskin ?!?   


Nicke väckte mig imorse å sa.

-Det piper!!

Jag flög up ur sängen mitt i natten kändes de som och mycke riktigt så satt där en helt nykläckt filur eller två och i skrivande stund är de faktiskt tre. Ganska roligt. Speciellt eftersom de inte har BF förrän imorn. Men de kunde helt enkelt inte hålla sig. Men nu piper de som aldrig förr och verkar iallafall väldigt pigga så nu vore de väl tusan om vi inte ska lyckas hålla liv i iallafall en.


  

Ser faktiskt ganska äckliga ut än så länge men kanske kan komma en söt bild imorn eller ikväll om ni har tur. Och till alla er som undrar vad jag håller på med så har jag faktiskt inget bra svar. Tycker bara de är lite roligt och väldigt faccinerande. 

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards