Alla inlägg under mars 2010

Av Matilda - 4 mars 2010 10:05

Hej!


Jag har ju helt glömt bort att berätta vad jag gjorde härom dagen mitt i all Shrek yra. De va nämligen så att samma dag som jag hämtade hem prinsen så bjöd mamma med mig på fotvård.....?!?!


Om ni inte redan visste de så har jag lite fotfobi och kan knappt ta i mina egna. Och därför har också fotvård varit ett yrke som jag aldrig riktigt förstått. För vem kan vilja hålla på med de hela dagarna? Inte fresh iallafall. Men hur som helst så gick jag i ett svagt ögonblick med på detta och nu va de dax.


Har inte riktigt tid att stressa upp mig över detta då i princip allting denna dagen började fel men väl framme så fick jag lite panik. Men jag bet ihop och tänkte. Hur farligt kan de va? Satte mig i stolen och la upp fötterna i en lite skum stol fast ändå ganska skön. Men de som faktiskt var värst va fotvårdaren som bokstavligen satt med näsan vid mina fötter. Så under de 30 min jag satt där så blev jag mest bekymrad för hennes skull och för mig gick de faktiskt riktigt bra. De var till och med riktigt skönt.


Som tur är så har jag inte problem med mina fötter och behöver nog inte gå tillbaka så ofta. Men jag kan ändå inte låta bli att tycka att fotvård är lite äkligt trots allt. Men som tur är så slapp jag sitta med när de va mammas tur. För de hade jag nog inte pallat.



Idag är de iallafall strålande sol och jag ska ta ut Prinsen på premiärtur som frisk häst i de fina vädret.

Av Matilda - 3 mars 2010 09:56

Kör en tema vecka denna vecka mest för att jag började sväva iväg efter måndagens rosa.


Så vad behöver vi mer? Jo en ring!


Helst av allt skulle jag vilja ha en riktig glamour ring i sann housewife anda som denna.

79.000:-


Men jag ha insett att verkligheten är en annan och mitt liv inte riktigt är så mycke glamour som jag ibland skulle vilja. Tanken är ju trots allt att ringen ska sitta på fingret varje dag resten av livet så. De här är min kompromiss.

 29.000:-



Av Matilda - 3 mars 2010 09:46

God MOrgon allihopa!

Hoppas ni haft en super natt för de har iallafall jag sovit som en prinsessa tills klockan ringde imorse och hästarna ville ut. Synd att de är lite snöstormigt ute men de går bra.


Jag kan iallafal berätta att jag än så länge fått 12 st små vaktelbebisar och de är så otroligt söta. Ser ut som teknade figurer och de är helt ofattbart små. Men de gör dem också nästan omöjliga att hantera dock. Ha ni provat hålla i något som är för litet för handen att greppa utan att trycka sönder de. Ja de har jag nu iallafall. När jag öppnade kläckare så for de fåglar all världens väg och hjärtat hoppade av banan. Men de verkar som de gick bra trots allt. För nu springer de 12 st runt runt i den lilla hamsterburen.


      Lock från en barnmatsburk.

 


Så nu har den förra kullen fått flytta ut i lagårn för att göra plats till de små och de är nästan skrämmande vad fort de växer. De är snart 3 veckor gamla nu och kom ni ihåg hur de såg ut när de va nya?


Grynet 1 dag

     


Grynet 2½ vecka  

  


Så nu bor hon å hennes syskon i lagårn med de stora djuren.

Av Matilda - 2 mars 2010 21:01

Trodde faktiskt nästan aldrig jag skulle säga de men..


Prinsen är frisk, prinsen är frisk, Shrek är frisk!!!!


Tänk som jag ha väntat på denna dag. Kändes många gånger som att de faktiskt aldrig hade tänkt komma men helt plötsligt så va de sant. Jag har bara gått med ett stort leende mellan öronen resten av dagen. Tillslut så löser sig allt till de bästa nästan alltid.


Nu ska vi bara kämpa oss vidare till en form vi en gång var och de gäller att skynda långsamt. Men känner jag han rätt så vill han nog inte göra nått långsamt. Men så himla kul att han är hemma igen. Jag har saknat honom mer än jag vill erkänna. Fällde nästan er tår när jag ropade direkt när jag klev ur bilen och han svarade direkt! Men nu är han iallafall hemma och ska ingenstans på ett bra tag.


    Men ett jätte tack till Emma, Fredrik, Gun, Agnes och Lars som tagit hand om honom på bästa sätt när han varit på vinterläger. Men kom gärna och hälsa på!

Av Matilda - 1 mars 2010 20:44

Som alla (nästan) andra tjejer drömmer även jag om att få gå ner för kyrkgången en vacker dag och jag kan inte låte bli att drömma mig bort ibland. Men vore de inte helt perfekt med en klänning som nån av dessa.


I LOVE!!

Av Matilda - 1 mars 2010 20:12

Då va de dax igen. Jag la in nya ägg i kläckaren för 17 dagar sen och imorse väcktes jag av Nicke som säger..

-Kliv upp älskling de piper!

Denna gång va jag inte riktigt lika taggad som förra gången men lite spännande va de ändå för denna gång hade jag inte bara vanliga kyckling ägg utan även en annan variant. Små små vaktelägg och de är bara 1/4del så stora som vanligt kyckling ägg så ni kan ju tänka er hur stor kyckling som rymms i dem. Men nu har de iallafall kommit 5 st otroligt söta små små kycklingar.  Ungefär lika stora som en 5 krona.


      


Ganska svårt att föreställa sig hur små de egentligen är. Men imorn får de komma ut så kanske vi kan ta lite bättre bilder...

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards