Alla inlägg den 30 maj 2010

Av Matilda - 30 maj 2010 22:52

Helgen har varit lång men ändå ha jag knappt fått någonting gjort. Den ha väl kanske mest varit lång för att min kära sambo lämnat mig för en weekend i sthlm med jobbet. Annars hade den nog varit lika kort som alltid. Men nu är han iallafall tillbaka och med sig hade han en lite present och ett stort leende. Har verkligen saknat honom även om de bara var i ett par dagar.


Annars har helgen bjudit på lite allt möljigt faktiskt. Fredagkvällen spenderades med ett gäng glada hästtjejer i reflexväst i yrans öltält. De är ju verkligen inget problem att jobba när man har roligt folk kring sig. Fast man va rätt så trött när man stöp i säng vid halv 2 å kroppen lite mör.


Sen lördag klev jag upp och släppte ut hästarna. Sen stod de 1års kalas på schemat. De är världens sötaste Ally som fyllde 1. Eller ska saningen fram så va de ett tag sen men nu va de iallafall dax för kalas. Skrämmande vad fort de går. Nu går hon dessutom. Man kan inte annat än vara stolt. Hon är ju faktiskt delvis min också. Som gudmor har man väl vissa rättigheter.... Hon är iallafall en riktigt guldklimp.           


Lördagkväll va de personalfest på schemat. Fest va väl kanske inte rätt ord men vi skulle iallafall grilla och säga hejdå till Carro som nu slutar hos oss. Kändes väldigt tråkigt men vi hoppas att hon snart kommer tillbaka. Men vi packade iallafall iväg oss till stan för lite galej. Jag va väl egentligen inte så taggad men försökte väl hänga på. Men jag insåg snabbt att jag inte tycker de är så kul att köa i 1½h för att komma in. Men vi stod tappert kvar och gick in en stund. Mest för att de skulle känns som att vi gjorde något. Men de var iallafall otroligt mycke folk ute och hela stan gungade. Roligt!


Sen har jag hade slappar/städsöndag och helt plötsligt dock min sambo upp. Mycke tidigare än de var tänkt!


Nu är de dax för ny vecka.. känns ju kul...!?

Presentation


Jag är en glad tjej i mina bästa år som tänkte släppa in er i min värld som är lite mer rosa än andras.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards